top of page

Nike Run Club Sınırsız Koşu Etkinlikleri

Ülkemiz Türkiye'de maalesef ki sağlıklı yaşam alanında pek çok adımlar atılmaya çalışılsa da başarılı olamıyor, katılım az oluyor, devamlılık sağlanamıyor yada sağlıklı yaşam fikir tohumu yeşeremeden sökülüp atılıyor.

Birgün yolda giderken "Reklamın iyisi kötüsü olmazmış" mantığı ile yada gerçekten reklamını yapalım diyerek(ki reklama aslında ihtiyacı da yok) İstanbul şehrinde bilboardlara Nike, Nike Run Club diye bir reklam vermiş. Reklamın birçok sloganlarından bazılarını "Sınır Tanımayan İstanbul" "Daha Fazlasını Öğren" "Antreman ve Stilini bir adım ileriye taşı" olarak belirlemiş.

Dünya genelinde ve ülkemizde spor alanında ve spora verdiği destek ile önde gelen markalardan olan Nike'ın spor yapmak isteyen, stilini geliştirmek isteyen spor severlere destek olduğuna Saygın ERTEN Photography olarak bizde şahit olduk.

Nike tarafından verilen desteği sevindirici ve birleştirici bulduğumuzu söylemek istiyorum. Burada insanlar sağlıklarını yukarı seviyelere taşırken aynı zamanda devam ettirdikleri koşu hayatlarına stil katmaya devam ediyorlar. Etkinliklerin neşesine şahit olmakla birlikte katılmanızı tavsiye ederiz.

Konuyla alakalı daha geniş bilgiye ulaşmak için Nike Run Club sayfasını inceleyebilir, Bazı fotoğraf ve videolara ulaşmak için web sitemizin organizasyonlar kısmında Nike Run Club Etkinliği kısmını inceleyebilirsiniz.

Görüşmek üzere :)

Son Yazılar 
Son Yazılar
Arşiv
Etikete göre arama
Lütfen takip ve paylaşım
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page